arama

Custom Search

Diapolis Hotel - Akçakoca

Bu otelde konaklamak tam anlamiyla güzel bir supriz oldu. Açıkçası sezon dışında yazlik mekanları ziyaret ettiğinizde genelde hayal kırıklığına uğruyorsunuz, Erdek örneğinde olduğu gibi... Akçakoca da da buna hazirlikliydik ama tam tersi oldu :)

Diapolis 4 yildizli bir otel, aslında
artık otellerin yıldız sayılarını da kriter olarak kabul edemiyorum... Diapolis için bu böyle olmadı, talep ettikleri paranın karşılıgını hizmet olarak size sunan bir işletme...(cift kisilik odada kişi başı 90 TL yarım pansiyon)

Otelin kapısında güzel bir karşılama, oda ve otel turu, hizmetler hakkında bilgi ve kalmaya karar verdik. Ama halen aklımızda söylenenlerle yasayacaklarımızın örtüşmeyeceğine dair olumsuz düşünceler vardı... Ancak tam tersi, gerçekten herşey gayet güzeldi.

En başta otelin manzarasi muhtesemdi, denize sıfır ve tüm manzara gözlerinizin önünde. Kapalı havuz temiz ve kullanıma hazırdı, içinde jakuzi havuzu, saunası, fitness salonu ile... Hatta açık havuz bile dolu ve temizdi, kullanmasanız bile görüntü olarak manzarayı tamamlıyordu.

Gelelim akşam yemegine; havuz keyfinden sonra gayet temiz ve yine muhtesem manzaralı bir restaurant ve harika bir servis... Restaurantın şefi Ahmet Bey gayet özenli ve 4/4 lük bir hizmet sundu.

Temizliği, hizmeti, yemekleri, manzarası, güler yüzlü personeli ile bizden tam not aldı. Akçakoca civarına yolunuz düşerse bir uğrayın derim...

Unutmadan, otele girişte "hoşgeldin hediyesi" ve çıkışta da "yolluk" bile vermeyi düşünmüşler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder