arama

Custom Search

Kurban Bayramı Tatili'ni Nasıl Değerlendirmeli...?


Kısa süre sonra Kurban Bayramı başlıyor. Tatilin 2 gününün haftasonuna denk gelmesi can sıkıcı bir durum olsa bile, yine de güzel bir tatil yapmaya engel değil... Sanırım birçok kişi deniz mevsiminin bitmiş olduğunu da düşünerek, tatil planı yapmadı. Ama halen geç değil.
Bu defaki Kurban Bayramı tatili, bence tam olarak "kültür turizmine" uygun bir tatil, hem mevsim açısından, hem de süresi açısından... Ülkemizde deniz turizmi kadar kültür turizmine de uygun öyle güzel yerler var ki ; Güneydoğu GAP, Kilikya, Pamukkale, Kastamonu, Safranbolu, Ilgaz... bunlardan  sadece bazıları... Fazla bir hazırlığa da gerek yok, alın yağmurluklarınızı ve yürüyüş ayakkabılarınızı, takın sırt çantanızı ve ver elini tatil :)
Bu düşünce sizi heyecanlandırdıysa, size güzel bir önerim daha var ; çok uygun fiyatlarla kültür turizmine uygun, Etstur'un hazırlamış olduğu Kurban Bayramı Turlarıseçeneklerine göz atmanızı tavsiye ederim.
Açıkçası bende bu fikrin oluşmasına neden olan da bu sayfadaki ilgi çekici tatil seçeneklerioldu...
Hepinize iyi tatiller ve iyi bayramlar :)

4 yorum:

  1. ets nin cruise gemi seyahatleri de çok başarılı

    YanıtlaSil
  2. Dünyada Kötü Olan Her Ne Varsa Herşeye Rağmen Ne Güzel Bir Bayram Sevinci Var İçimizde, Tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını Kutlar Hayırlara Vesile Olmasını Cenabı Haktan Niyaz Ederiz.




    Saygılarımla

    Ayşe ARKMAN

    Reklam Çanta Yöneticisi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Barış ve huzur dolu bir bayram olmasını diliyor, yorumunuz için teşekkür ediyorum Ayşe Hn...

      Sil