arama

Custom Search

Ucuza nasıl seyahat edilir...?


Benim gibi seyahati yaşam biçimi olarak seçenlerinizin aklında, hem kaliteli hem de ucuza seyahat planlamak vardır her zaman. E kolay değil tabii, hem gönlünce gezeceksin, hem de mali kısmına çok kafa yormayacaksın, tabii limitsiz zengin değilseniz... İşte bunun en kolay çözümü, seyahati baştan
planlamaktır ; seyahat rotanıza uygun ulaşım aracını, şirketini, konaklayacağınız yeri karşılaştırmak ve seçim yapmak çok önemlidir. Size ciddi bir ekonomik seyahat sağlar.
Bu önemli noktanın yanı sıra, kullandığınız kredi kartından da harcama yaptıkça kazandıran programlar var. İşte bunlardan en avantajlısı Garanti Bankası'nın Bonus Card'ı. Çeşitli firmalarda çok özel koşullarda alış-veriş yapabiliyorsunuz ve anında kat kat bonus kazanabiliyorsunuz.
"Eee seyahat konusunda ki avantajı ne peki" dediğinizi duyar gibiyim :)
Garanti Bankası'nın bir de Bonus American Express'i var ki ; çeşit çeşit avantajın dışında beni en çok cezbeden "Seyahat Programı" ve "Garantili Seyahat Hattı" oldu.


Öylesine güzel düşünülmüş avantajları var ki , örneğin ; Bonus program ortağı yerlerde yapacağınız harcamalarda tam 2 katı bonus kazanma, uluslararası havayolu ve otellerin puanlarına çevirebilme,
Bonus American Express ile Garanti Seyahat Hattı'ndan alacağınız uçak biletlerinde bonusunuzun 1,5 kat daha değerli hesaplanması gibi..
Bir sonraki seyahatinizi planlamadan önce bir göz atmanızı öneririm. Hatta sadece seyahat için değil, günlük alış-verişlerinizde de faydasını göreceğinizden eminim :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder